FREELANCE KLUSWERK

Sinds geruime tijd verricht ik bij diverse bedrijven freelance kluswerk. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals: het opbouwen van houtconstructies, het afbreken van constructies en het oplossen van problematiek.

Toe aan verandering binnen uw bedrijf/winkel? Van het monteren van tijdelijke seizoensversieringen (kerstshow) tot het creëren van permanente oplossingen. U bent bij mij aan het juiste adres!

Ook in het buitenland ben ik inzetbaar en wordt daar voornamelijk ingehuurd als standbouwer bij beurzen. Het hierbij opzetten en afbreken van een complete beursinrichting is dan ook één van mijn functies binnen deze periode.

Rijbevoegdheid voor: Hoogwerker, heftruck, EPT (Elektrische Pallet Truck) & rijbewijs BE (aanhanger).

Freelance werkzaamheden
Frankfurt

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Waar zou u mij voor nodig hebben, welke werkzaamheden zal ik voornamelijk bekleden en om welke periode zou het gaan.

 • KENNISMAKING

  Voor langdurige of regelmatig terugkomende oproepen kom ik graag bij u langs om even kennis te maken en alles door te nemen.

 • INPLANNEN

  We leggen alle datum(s) vast indien dit van toepassing is en zal hiervan per e-mail nog een bevestiging vragen.

 • AAN DE SLAG

  Ik ben ruim op tijd aanwezig en meld mij bij de desbetreffende persoon. Zodra de dag erop zit meld ik mijn vertrek weer.

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het aanvragen van een service is geheel kosteloos en bovendien ook best gezellig.

Het kost u hoogstens een kwartiertje aan de telefoon of misschien een kopje koffie als ik bij u over de (werk)vloer langskom. Zeker als u in de buurt gelegen bent, dan kom ik graag even langs om het in persoon te kunnen bespreken. Dan heeft u ook gelijk het goede beeld van mij!

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)