LEGGEN VAN VLONDERS

Natuurlijk is het leggen van vlonders een klus waarbij precisie vereist is. Wat vaak fout gaat is dat men kiest voor een te grote regelafstand voor een te dunne vlonderplank. Gecombineerd met een bodem die niet 100% gelijk ligt zorgt dit voor een kromme en slingerende vlonder.

Naast een stevig bodemframe zullen de vlonderdelen een strakke uitstraling moeten geven. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen is om de vlonderdelen in een perfecte verhouding te leggen en daarbij een gelijke matige tussenruimte te hanteren. Ik hanteer zelf een afstand van 5mm zodat kleinigheden een minimale kans hebben om er doorheen te vallen.

Voor het behoud van de vlonder zijn mijn bodemframes voldoende gefixeerd aan de ondergrond. Daarnaast werk ik met 21 tot 25mm dikke vlonderdelen die met RVS schroeven bevestigd zijn.

De meest voorkomende houtsoorten die ik gebruik zijn: Geïmpregneerd Grenen, blank Douglas en Bankiray hout.

Eindresultaat
Maatwerk hekwerk

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Vertel me zo gedetailleerd mogelijk wat u wilt en in welke stijl dit moet gebeuren. Hierbij kunnen afbeeldingen een hoop verduidelijken.

 • PRIJSINDICATIE

  Aan de hand van uw omschrijving geef ik kosteloos een grove inschatting van wat de kosten zullen zijn. De precieze prijs kan dus bij de offerte hoger of lager zijn.

 • OFFERTE BEREKENING

  Voor het maken van een precieze berekening én werktekening vraag ik een kleine vergoeding van €50,- die u retour krijgt als de opdracht doorgaat.

 • AAN DE SLAG

  Als u akkoord gaat dient u een aanbetaling te doen om vervolgens op de bank te relaxen en mij het werk laten doen. Makkelijk toch?!

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een grove inschatting is geheel kosteloos.

En als u een offerte aanvraagt waarmee ik de werktekening maak en de precieze prijs bereken, dan reken ik daar maar een kleine vergoeding voor. Is het toch meer dan u begroot had? Dan heeft u hier verder geen kosten meer aan! Gaat u wel akkoord, dan brengen ik de offerte kosten (€50,-) in mindering van het totaalbedrag.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)