MAATWERK MEUBELS

Het maken van maatwerk meubels vergt een hoop creativiteit maar is dan altijd wel weer uniek. Het is gelijk wel weer wat anders als een kant-en-klaar bouwpakket en geeft het huis extra thuisgevoel. Gelukkig zijn veel projecten gebaseerd op de creatieve bui van de klant wat mij al een hoop denkwerk scheelt.

Naast het creatieve aspect moet je bij het maken van maatwerk meubels vakkundig te werk kunnen gaan. Het mooie van houtwerk is de bewerkingsmogelijkheid en de toepasbaarheid. In een gemiddelde kamer is inmiddels geen steigerhout meer weg te denken!

Zoals diverse afbeeldingen al verklapt hebben is het maken van (stapel)bedden geen probleem! Ook het maken van kasten, tuinsets, tafels en tv-meubilair kunnen aan dit rijtje worden toegevoegd. De één nog steviger dan de ander en durf dan ook met alle zekerheid te zeggen dat ik het volle vertrouwen heb in de constructie van deze bouwwerken.

Kinderbed Steigerhout
IMG-20170313-WA0000

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Vertel me zo gedetailleerd mogelijk wat u wilt en in welke stijl dit moet gebeuren. Hierbij kunnen afbeeldingen een hoop verduidelijken.

 • PRIJSINDICATIE

  Aan de hand van uw omschrijving geef ik kosteloos een grove inschatting van wat de kosten zullen zijn. De precieze prijs kan dus bij de offerte hoger of lager zijn.

 • OFFERTE BEREKENING

  Voor het maken van een precieze berekening én werktekening vraag ik een kleine vergoeding van €50,- die u retour krijgt als de opdracht doorgaat.

 • AAN DE SLAG

  Als u akkoord gaat dient u een aanbetaling te doen om vervolgens op de bank te relaxen en mij het werk laten doen. Makkelijk toch?!

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een grove inschatting is geheel kosteloos.

En als u een offerte aanvraagt waarmee ik de werktekening maak en de precieze prijs bereken, dan reken ik daar maar een kleine vergoeding voor. Is het toch meer dan u begroot had? Dan heeft u hier verder geen kosten meer aan! Gaat u wel akkoord, dan brengen ik de offerte kosten (€50,-) in mindering van het totaalbedrag.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)