OPBOUW BOUWPAKKETTEN

De opbouw van bouwpakketten valt tegenwoordig niet altijd mee. Ondanks dat het een soort Ikea-pakket moet zijn, zijn er altijd tekeningen die niet helemaal kloppen of te onduidelijk zijn. Voor de opbouw van tuinhuisjes, overkappingen en buitenmeubilair is het zelfs belangrijk om enige achtergrond kennis te hebben. Vocht is namelijk 1 van de grootste vijanden en een lekkage is het laatste wat u wilt hebben.

Timmerbedrijf van der Meij is dan het adres die u moet bellen! Door de vele projecten die al voorbij zijn gegaan beschik ik over dé ervaring die u misschien net mist. Mocht een pakket op maat moet worden gemaakt, dan is dat ook geen probleem mits het pakket dit toelaat! Anders is maatwerk misschien een beter alternatief voor u.

Opbouw kinderhuisje
Resultaat

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Wat voor bouwpakket heeft u en welk materiaal. Een foto of weblink werkt ook goed!

 • HET KOSTENPLAATJE

  Aan de hand van de omschrijving kan ik vaak al direct een prijs met u afspreken. In ieder geval binnen 2 werkdagen weet u het!

 • AFSPRAAK MAKEN

  Zodra u akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor het monteren van uw nieuwe aanwinst.

 • OPBOUW

  Ik zorg dat u binnen de kortste keren van uw opgebouwde bouwpakket/ meubilair kunt genieten.

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een prijsopgave is geheel kosteloos.

Ik maak inschatting wat ik voor de montage reken en spreek dit met u af. Ook als ik er uiteindelijk toch iets langer mee bezig ben, dan betaald u de afgesproken prijs! Wat dat betreft kunt u dus kosteloos een prijs aanvragen en kunt u dan altijd nog de overweging maken.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)