OPBOUW TUINHUISJES

Een tuinhuisje is er in vele vormen en maten. De meesten zijn een fluitje van een cent om op te zetten en sommige niet. De opbouw van de buitenschil is zo gedaan, de montage van kozijnen duurt weer iets langer. Uiteindelijk moet het gewoon goed gebeuren!

Toch komt het vaak voor dat de opbouw van een tuinhuisje wordt uitbesteed zodat het voor die ene keer goed gebeurt. Dat scheelt weer herstelkosten in de loop der tijd (zie herstelwerk in de portfolio).

Ik neem graag het werk uit handen zodat u enkel nog maar de voordelen van uw tuinhuisje kunt ervaren!

Heeft u toch liever een droge plek, maar wilt u de tuin open en groot houden? Wellicht dat een overkapping dan beter in uw tuin past. Zeer geschikt voor kleinere tuinen.

Resultaat
Resultaat

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Wat voor bouwpakket heeft u en welk materiaal. Een foto of weblink werkt ook goed!

 • HET KOSTENPLAATJE

  Aan de hand van de omschrijving kan ik vaak al direct een prijs met u afspreken. In ieder geval binnen 2 werkdagen weet u het!

 • AFSPRAAK MAKEN

  Zodra u akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor het monteren van uw nieuwe aanwinst.

 • OPBOUW

  Ik zorg dat u binnen de kortste keren van uw opgebouwde tuinhuisje kunt genieten.

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een prijsopgave is geheel kosteloos.

Ik maak inschatting wat ik voor de montage reken en spreek dit met u af. Ook als ik er uiteindelijk toch iets langer mee bezig ben, dan betaald u de afgesproken prijs! Wat dat betreft kunt u dus kosteloos een prijs aanvragen en kunt u dan altijd nog de overweging maken.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)