SCHUTTINGEN PLAATSEN

Een schutting moet jaren kunnen blijven staan, mits het materiaal natuurlijk van goede kwaliteit is en het goed geplaatst is! Een degelijke schutting kan makkelijk 15 jaar blijven staan, ook van een zacht houten materiaal zoals Grenen.

Het plaatsen van schuttingen kan met verschillende maten, kleuren en houtsoorten. Afhankelijk van uw voorkeur kan er nog worden gekozen voor extra dikke palen, paalkapjes en bijvoorbeeld afdeklatten. De laatste 2 genoemde zorgen voor een betere waterafvoer waardoor de schutting langer mee zal gaan. Beide accessoires zijn op de afbeelding hiernaast gebruikt.

Neem contact met me op als u zich wilt laten inspireren en adviseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nieuwe schutting
Plaatsen douglas schutting

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Wat voor schuttingdelen heeft u in gedachte en welk materiaal. Een foto of weblink werkt ook goed!

 • HET KOSTENPLAATJE

  Aan de hand van de omschrijving kan ik vaak al direct een prijs met u afspreken. In ieder geval binnen 5 werkdagen weet u het!

 • AFSPRAAK MAKEN

  Zodra u akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor het plaatsen van uw schutting.

 • OPBOUW

  Ik zorg dat u binnen de kortste keren van uw nieuwe schutting kunt genieten.

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een prijsopgave is geheel kosteloos.

Ik maak inschatting wat ik voor de montage reken en spreek dit met u af. Ook als ik er uiteindelijk toch iets langer mee bezig ben, dan betaald u de afgesproken prijs! Wat dat betreft kunt u dus kosteloos een prijs aanvragen en kunt u dan altijd nog de overweging maken.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)